Afdrukken

Beweging ◦ Gewicht ◦ Voeding

Welkom bij Fiona's Fitlijn, leuk dat je even de moeite neemt om op mijn site rond te kijken. Bij mij draait alles om gezond leven met voldoende beweging en een gewicht dat bij je past. Fiona’s Fitlijn is opgericht om jou weer fit en energiek te laten voelen. Een begeleiding, waarbij drie elementen gecombineerd worden. 'Advies in gezonde en gevarieerde voeding', 'Bewustwording van jouw eigen voedingspatroon' en 'Gedragsverandering op gebied van voeding en beweging'.

Missie

"Fiona’s Fitlijn geeft je kracht en begeleiding bij het bereiken van een gezonde leefstijl en een gewicht dat bij je past, door persoonlijk advies & coaching op gebied van beweging, gewicht en voeding." 

Fiona's Fitlijn voor mij?

Man of vrouw, jong of oud, voel je je futloos en/of heb je last van overgewicht en lukt het je ondanks verwoede pogingen niet om op je streefgewicht te komen, dan kan ik je helpen. Als gediplomeerd gewichtsconsulent en aerobicinstructeur coach ik jou gedurende jouw uitgestippelde tijdlijn om een fit en energiek persoon te worden. Deze tijdlijn is jouw uiteindelijke fitlijn!