Afdrukken

Beweging ◦ Gewicht ◦ Voeding

Welkom bij Fiona's Fitlijn, leuk dat je even de moeite neemt om op mijn site rond te kijken. Bij mij draait alles om gezond leven met voldoende beweging en een gewicht dat bij je past. Hierdoor houd je veel systemen in het lichaam in balans, waardoor weinig tot geen klachten zullen ontstaan. Als dit bij jou niet het geval is en je hebt overgewicht, diabetes type2 of diverse vage klachten zoals ontstekingen, vermoeidheid, geestelijk niet fit of te vaak blessures enz. dan zit je bij goed bij mij. Fiona’s Fitlijn is opgericht om jou weer fit en energiek te laten voelen. Een begeleiding, waarbij drie elementen gecombineerd worden. 'Bewustwording van de oorzaak van de klachten of overgewicht', 'Advies op de onderdelen die meest relevant zijn' en 'Coaching op de gedragsverandering per onderdeel'.

Missie

"Fiona’s Fitlijn geeft je kracht en begeleiding bij het bereiken van een gezonde leefstijl om chronische ziekten of welvaartsziekten (diabetes type 2, metabool syndroom, hart- en vaatziekten) veel mogelijk te voorkomen.

Fiona's Fitlijn voor mij?

Man of vrouw, jong of oud, voel je vaak vermoeid, heb je vage klachten, last van jouw overgewicht, hormonale problemen, dan kan ik je helpen. Als gediplomeerd gewichtsconsulent, aerobicinstructeur, trainer Hormoonfactor en orthomoleculair voedingsadviseur coach ik jou graag om een fit en energiek persoon te worden. De benodigde tijdlijn is jouw uiteindelijke fitlijn!