Afdrukken

Trainer Hormoonfactor

Wil je inzicht in het ontstaan van je klachten en daarmee aan de slag?

Dankzij Sonnevelt HBO-opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman is andere begeleiding ook mogelijk bij Fiona's Fitlijn. 

Een trainer Hormoonfactor gebruikt kennis vanuit 3 hormonale systemen om symptomen niet alleen te bestrijden maar de oorzaak aan te pakken. Vanuit hormonale disbalansen wordt gekeken en de aanpak om deze weer in balans te krijgen zal draaien om : voeding, stress, training en herstel.

Tijdens de intake en vragenlijsten wordt duidelijk welke disbalans er is ontstaan in de loop van de tijd. Je krijgt uitleg wat er gebeurt in jouw lichaam en hoe dat weer in balans kan worden gebracht. 

Veel voorkomende klachten waarbij De Hormoonfactor succesvol is:
Algemene klachten
Aankomen, Afvallen, Allergieën, Burn-out/ Bijnieruitputting, Candida e.a. schimmelinfecties, Cellulitis, Darm-, Lever-, Maag- en Nierklachten, Depressies, Galblaasproblemen, Gastritis, Gewrichtsklachten, Hart- en vaatziekten, Hoge en lage bloeddruk, Huidproblemen, Kankerpreventie, Koolhydraatverslaving, Libido- en erectieproblemen, Mannelijke kaalheid, Migraine/ Hoofdpijn, Ontstekingen, Osteoporose, Overgang/ Menopauze, PCOS (onregelmatig of geen menstruatie), Slaapproblemen, Spierziekten, Stress, Tandvleesproblemen, Vermoeidheidsklachten/ Gebrek aan energie, Voedingsintoleranties, Zwangerschapsproblemen.

Auto-immuunziektes
Addison, Bechterew, Coeliakie, Crohn, Diabetes, Graves, Hashimoto, Reumatoïde artritis, Sarcoïdose etc.

 

Afdrukken

Nu ook bij Healthcenter Hoornse Vaart en Vennewater

Gezonde doelen gesteld voor 2016? De combinatie bewegen en voeding en heb je daarbij hulp nodig?

Fiona's Fitlijn is nu ook te vinden via Healthcenter Hoornse Vaart en Healthcenter Vennewater Heiloo. Maak een afspraak voor een gratis kennismaking om je doelen 2016 te realiseren.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via 06-29086187