Afdrukken

Werkwijze

GEWICHTSCONSULENT

Intakeconsult

Tijdens dit eerste gesprek probeer ik door middel van diverse vragen te achterhalen, hoe jouw leefstijl er op dit moment uitziet. Je krijgt een lichaamsmeting (gewicht, lengte, vetpercentage, spierpercentage, BMI). Wij gaan jouw doel SMART (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden) maken, zodat de kans groot is dat je dit doel ook werkelijk bereikt!

Hierna komt een opdracht voor jou : gedurende 5 dagen een voedingsdagboek vullen over wat je eet en drinkt.

Voedingsanalyse/adviesconsult

Wij bespreken samen de analyse van jouw lichaamsmeting (indien een intake is gehouden) & voedingspatroon en geef daarbij een uitleg over voeding samenstelling. Tips ontvang je over wat beter kan om jouw doel te gaan bereiken

Voedingsadvies (incl beweegadvies)

Je ontvangt een basis eetadvies op maat gemaakt aan de hand van jouw lichaamsmeting en wensenl. In dit eetadvies worden de juiste verhoudingen tussen de macronutriënten gebruikt.

Coachconsulten

De vervolgconsulten zijn er om de voortgang samen door te nemen. Is jouw doel nog steeds haalbaar? Wat gaat goed? Wat kan beter? Wat zijn de moeilijke momenten en hoe worden deze aangepakt? Er zal altijd een lichaamsmeting plaatsvinden. 

HORMOONFACTOR

Eerste consult

Tijdens dit consult is de digitale hormonale anamnese geanalyseerd en bespreken we de hormonale disbalans en het ontstaan van symptomen. Er wordt besproken wat mogelijk is om deze disbalans weer in balans te brengen. Je krijgt handvatten mee om hormoonfactor proof te gaan leven, zodat jij hiermee aan de slag kunt qua leeftstijl (voeding, bewegen, stress) Tevens wordt een weging gehouden om de dagelijkse behoefte van voeding vast te stellen. 

 

Vervolg consult

Aangezien het lastig kan zijn om hormoonfactor proof te gaan leven, is een vervolg consult voor vragen over alle onderwerpen handig. Het is een gedragsverandering en hoe meer je leert en weet over je lichaam en functioneren van je lichaam, hoe makkelijker je kan gaan veranderen. Door (KATA) coaching word je bewust en wordt het uiteindelijk een makkelijke manier van leven.