Afdrukken

Wie is Fiona?

fiona-roosIk  ben Fiona Roos geboren op 9 juli 1979 en getogen in het prachtige Bergen, Noord Holland. Opgegroeid met ouders als zelfstandige ondernemers. Ondanks dat mijn vader altijd zei “je kunt beter voor een goede werkgever werken, dan heb je de stress eromheen niet” ging het ondernemerschap toch kriebelen vanaf 2012. 

Van sportinstructrice naar gewichtsconsulent.

Tijdens de groepslessen de afgelopen jaren kreeg ik vragen en verhalen te horen rondom voeding, gewicht & gezondheid (afvallen of aankomen, fitter willen zijn, meer energie krijgen). Ook heb ik in de sportschool, waar ik ruim 11 jaar gewerkt heb, diverse leden voorbij zien komen. Leden met overgewicht, leden met longziekte COPD, leden met Diabetes Mellitus en ben mij er toen heel erg bewust van geworden hoe dankbaar je mag zijn als je gezond en fit bent!

Voeding is een belangrijke basis om je fit te (blijven) voelen. Hier heb je zelf invloed op. Daarom heb ik in 2012-2013 een studie voor gewichtsconsulent afgerond. 

In 2014 heb ik een vervolg gedaan namelijk gewichtsconsulent voor het begeleiden voor kinderen 

Na veel klanten te hebben begeleid kwam ik erachter dat er mee speelt in gezondheid en de systemen van het lichaam. Daarom heb ik in 2017 de opleiding gedaan van Ralph Moorman de Hormoonfactor trainer. Ik begrijp nu hoe symptomen ontstaan en hoe deze in remissie gebracht kunnen worden door voeding, bewegen en stresscoaching. 

In 2018 ben ik verder gegaan met nog een verdieping namelijk orthomoleculaire voedingsadviseur bij Stichting Ortho Health Foundation.  En nu in 2019 ga ik daar weer een stapje verder in richting suppletie adviseur. 

 Waarom Fiona’s Fitlijn?

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich fit voelt! Fit zijn is veel belangrijker dan afslanken of aankomen, ook al heeft het natuurlijk wel met gezond gewicht te maken. Als je fit bent betekent het dat je energie hebt en klachten onder controle zijn, je lekker in je vel zit en gelukkig voelt!

Soms moet je hiervoor een tijdslijn bewandelen. Die tijdslijn, de weg naar fit worden is jouw uiteindelijke Fitlijn!