Afdrukken

Beweging ◦ Gewicht ◦ Voeding

Je hebt mijn site gevonden, heel goed!

Hier draait het om gezonde leefstijl waarbij je in balans bent, zodat je optimale fitheid ervaart. Zorgen dat systemen in het lichaam in balans komen en blijven, waardoor weinig tot geen klachten zullen ontstaan. Als jouw systemen uit balans zijn en je ervaart diverse vage klachten zoals ontstekingen, vermoeidheid, geestelijk niet fit, blijvende blessures, slaapproblemen enz. dan zit je goed hier. Als je last heb van overgewicht, diabetes type 2, auto-immuunziekten is het ook goed dat je hier op deze site bent. Fiona’s Fitlijn is opgericht om jou weer fit en energiek te laten voelen. Een begeleiding, waarbij drie elementen gecombineerd worden. 'Bewustwording van de oorzaak van de klachten of overgewicht', 'Advies op de onderdelen die meest relevant zijn' en 'Coaching op de gedragsverandering per onderdeel'.

Missie

"Fiona’s Fitlijn geeft je inzicht, kracht en vertrouwen bij het bereiken van een gezonde leefstijl om chronische ziekten of welvaartsziekten (diabetes type 2, metabool syndroom, hart- en vaatziekten) zoveel mogelijk te voorkomen en deze chronische ziekten in remissie te brengen".

Fiona's Fitlijn voor jou?

Man of vrouw, jong of oud en herken je jezelf in bovengenoemde symptomen of aandoeningen, kijk verder op de site voor wat betreft de werkwijze en diensten. Als gediplomeerd gewichtsconsulent, aerobic instructrice, trainer Hormoonfactor en orthomoleculair voedingsadviseur coach ik jou graag om een fit en energiek persoon te worden. De benodigde tijdlijn is jouw uiteindelijke fitlijn!