Afdrukken

Corona restklachten (Michelle)

Dankjewel, ik voel me zoveel beter en blij dat ik bij je ben gekomen via via. Totaal geen branderige huid en branderige ogen meer en die vermoeidheid is eindelijk weg. Het overheerst mijn werkdagen niet meer, zo fijn! En tevens een motivatie weer om op voeding te letten ook. Win win!

Afdrukken

Corona Restklacht behandeling (Edith)

Ik voel me zoveel beter na een paar dagen al, ben je zo ontzettend dankbaar! Mijn man zei ook al a.d.h.v. jouw uitgebreide advies, wat weet zij er veel van. 

Afdrukken

Slaap workshop

Heel informatief. Mooi inzicht gekregen in de 'technische' achtergrond van slapen en mogelijke problemen daarbij. 1,5 uur is veel te kort om dit helemaal uit te leggen, en Fiona heeft heel veel kennis van dit onderwerp dus dat is best een uitdaging. Maar dit is wat mij betreft goed gelukt. De manier waarop Fiona de workshop geeft is ook heel prettig: fijne stijl, fris, duidelijk, mooi tempo. Complimenten!

Afdrukken

Workshop Dominante brein

Wouw, zou voor iedereen verplicht moeten zijn. Goede oefeningen om je zelf bewust te maken van je eigen gezondheid, mooie mix tussen theorie en praktijk. Hier word je echt Beter van. En ook goede aanvullende informatie na afloop.

Afdrukken

Slapen werkt door

Erg interessante sessie! Fiona geeft duidelijke uitleg en ook de vragenlijsten vooraf en de test tussendoor maakt het heel praktisch! Leuke training en voor iedereen is dit een aanrader. Het gaat ook voor een groot deel over voeding!

Meer artikelen...